top of page

za 10 okt.

|

Auberge de l'Aube

VERTRAGEN - VERSTILLEN - BEWEGEN - WANDELEN WERKT

Natuur en mens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en in continue onderlinge wisselwerking met elkaar. Tijdens deze 6-daagse reis streven we ernaar om jou op een natuurlijke, veilige en respectvolle manier terug in verbinding te brengen met jezelf . Meer informatie over deze reis volgt...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
VERTRAGEN - VERSTILLEN - BEWEGEN - WANDELEN WERKT

Tijd en locatie

10 okt. 2020 16:00 – 16 okt. 2020 11:00

Auberge de l'Aube, 5 Route des Granges, 10210 Cussangy, Frankrijk

Over het evenement

Linda Desmet is een getrainde en ervaren wandelcoach die je mee op pad neemt, je op een veilige en rustige manier je verhaal laat doen en je inzichten aanreikt door gebruik te maken van metaforen in de natuur. Ten gepasten tijde daagt ze je uit om veranderingen aan te brengen in verankerde patronen. Natuur en mens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en in continue onderlinge wisselwerking met elkaar. Tijdens deze 6-daagse vakantieworkshop streven we ernaar om jou op een natuurlijke, veilige en respectvolle manier terug in verbinding te brengen met jezelf .

Linda combineert twee beproefde methodes om je op een natuurlijke en veilige manier tot nieuwe inzichten te brengen zonder dat je je eigenheid verliest. De eerste is de BaStA methode (Balance, Strenght en Action) en Shinrin-Yoku of bostherapie. De voordelen, die trouwens wetenschappelijk onderleg werden, zijn legio. Zo weten we onder andere dat in een groene, natuurlijke omgeving je bloeddruk verlaagt, je bloedsuikerspiegel terug in balans brengt en je stresshormoon doet dalen. 

Wandelen werkt!

Meer informatie over deze vakantieworkshop volgt...

Deel dit evenement

bottom of page