top of page

In augustus verbleven we met 2 gezinnen in deze prachtige hoeve. Een groot pluspunt is dat we na 4,5 à 5 uurtjes rijden al aan de aperitief zaten met zicht op een schitterend landschap. Een heerlijk weekje waar rust en actie elkaar afwisselden: lezen, BBQ, chillen in de hangmatten, hottub by candlelight, lekker koken... afgewisseld met wandelen, fietsen, zeilen en surfen op de prachtige meren, middagje Troyes... Kortom: voor elk wat wils. Groot en klein vond er zijn gading. We houden er allemaal zálige herinneringen aan over, en komen er graag terug!

- Birgit 

We willen jullie even laten weten hoe goed we het hier hebben! Jullie creëerden een toplocatie! We voelen ons meteen thuis. Het is de eerste keer dat we hier komen en wat mij betreft niet de laatste....

- Bernadette Gysels

Wat vonden we hier een aangenaam en gezellig verblijf! Het fijne welkomstbord op de oprit was de start van ons weekje rust. Onze kinderen kwamen in de tuin spontaan tot spel. De poesjes van de buren kwamen gedag zeggen... er werd gesnoept van het heerlijke rijpe fruit... de dutchtub bracht verkoeling & veel waterpret. Niets moest, veel kon. Ook het huis heeft boeiende plekjes. Alles is dik in orde (inderdaad wat een zalige bedden ;-)). 
Auberge de l'Aube ademt sfeer en gezelligheid uit. We vonden hier helemaal ons ding. Een dikke pluim voor jullie mooie verblijf!

- Jan & Anneleen - Stien, Willem, Joppe

Authentieke, warme prachtige hoeve met alle hedendaagse nutvoorzieningen. Rustige ligging tussen de velden en dichtbij bos om zalige wandelingen te maken of hertjes te spotten. Je waant je in een schilderij. Fantastische stilteplek! En liefdevolle hartige eigenaars.

- Dana De Ridder

Wat een leuke plek voor onze jaarlijkse vakantie! De kleinkinderen hebben de tuin goed gebruikt voor heel wat spannende spelletjes. De grote mensen lagen graag met een boekje in de hangmatten.

En samen ook heel wat uurtjes plezier gemaakt in de dutchtub.

We hebben dus vooral buiten geleefd : zalig!

- Fam. Hoebeke Oudenaarde

Net een heerlijke week Vedic Art achter de rug In Auberge de l’Aube. Een prachtige plek midden in de natuur. Met zicht op de velden en het bos vlakbij.
Je creativiteit op een intuïtieve manier laten stromen is sowieso transformerend. Als je dat ook nog eens kan doen binnen een groep vrouwen die elkaar dragen, met ’s middags én 's avonds een heerlijke authentieke maaltijd, door de heer des huizes bereid met veel liefde. En dan ’s avonds in een luxe kamer met heerlijke matras mag opladen voor weer zo een dag! Zo dankbaar dat ik dit ervaren mocht!

- Kristin Naeyaert

Auberge de l'Aube is een fantastische hoeve waar kinderen terug kind leren zijn!! De ruimte die ze er hebben en de natuurelementen zorgen voor een ontspannen ontdekkingstocht naar spel en avontuur! Ook wij volwassenen hadden het naar ons zin en door de rustige hoekjes binnen- en buitenshuis kon je af en toe je ME time nemen zo nodig.

- Ellen Koch

bottom of page