top of page
195942665_2623968121230477_7972131417744

Vier mensen, twee koppels, één droom...

Gerlinde & Eric en Paul & Martine vonden in elkaar bondgenoten en gelijkgestemde zielen. Beide koppels waren op zoek naar een plek waar hun droom grond kon vinden en Auberge de l’Aube brengt alle facetten van die droom samen.

Gerlinde Cooymans & Eric Pailler organiseren samen Open Heart Travel, creatieve en inspirerende workshopvakanties die bijdragen aan een groter hartsgedragen zelfbewustzijn.

Paul Dielen & Martine Deburchgrave organiseren bijzondere wijn-, fiets- en ontspanningsreizen.

Open Heart Travel

Gerlinde Cooymans was 25 jaar zaakvoerster van een bedrijf in hard- en software. Toen ze die deur achter zich sloot, nam ze een sabbatjaar. Ze voelde dat er in haar hart dingen verborgen lagen die in de wereld moesten gezet worden en daar wilde ze bewust tijd voor maken. Tijdens dat jaar van rust en ontspanning boden heel wat inzichten over het leven zich aan en ze besefte dat ze deze wilde delen.

In 2014 bundelde ze de inzichten in een 10-stappenplan: Open Heart Training. Twee jaar later ontstond daaruit Open Heart Travel, creatieve en inspirerende workshopvakanties waarin je tijd en aandacht aan jezelf kan geven en afstand kan nemen van je dagdagelijkse bezigheden. 

Gerlinde zet zich gepassioneerd in om samen met andere gelijkgezinde coaches en hartwerkers een uitgebreid programma aan te bieden dat aansluit bij de behoeftes van deze tijd: zelfontwikkeling, zelfbewustzijn en zelfontplooiing vanuit het hart.

Eric Pailler had vijf jaar een eigen restaurant waarna hij bijna 18 jaar lang carrière maakte in verschillende sales-functies. Omdat hij besefte dat er in deze functies te weinig ruimte was voor zijn eigen creativiteit waardoor zijn authentieke visie op het leven niet tot zijn recht kwam, gooide hij in maart 2018 resoluut het roer om. Een zoektocht van bijna een jaar naar een plek waar hij zijn talenten en die van Gerlinde kon combineren bracht hem bij Auberge de l’Aube.

Zijn passie voor koken en zijn natuurlijke aanleg voor gastvrijheid wil hij voluit inzetten om de gasten een welkom en ontspannen gevoel te geven. Het is zijn droom dat er tijdens en na een verblijf bij Auberge de l’Aube iets ontwaakt bij de gasten waardoor zij meer aandacht krijgen voor de prachtige eenvoud van het leven.

Hij heeft zelf ervaren wat het met je doet om opnieuw naar je hart te luisteren en net daarom vormt hij met liefde een team met Gerlinde: ze willen anderen uitnodigen om terug te keren naar de essentie, naar de eigen innerlijke kracht die bergen kan verzetten en dromen stap voor stap realiseert.

Wijn- en ontspanningsreizen

Paul Dielen is reeds 25 jaar actief in de wijnsector. Hij is CEO van het succesvolle Global Wineries NV, een firma die wijnen aanbiedt uit intussen 19 landen. Het huidige assortiment telt maar liefst 800 wijnen en wordt zeer gesmaakt door zowel particulieren als bedrijven.

Naast zijn bestuurdersfunctie is Paul verantwoordelijk voor de aankoop van de wijnen en het organiseren van wijnreizen.

Paul is een fervent fietser, houdt van (wijn)reizen én van het organiseren ervan. Hij weet heel goed wat hij graag doet en doet die dingen dan ook met een grote passie en een duidelijk engagement.

Martine Deburchgrave is al 14 jaar een rots in de branding bij Global Wineries. Ze is verantwoordelijk voor de boekhouding, de algemene administratie en het voorbereiden van de degustaties.

Martine is praktisch en zorgzaam ingesteld, maar ging de voorbije jaren ook op zoek naar meer diepgang en innerlijke balans. Ze volgde verschillende cursussen rond zelfbewustzijn, heeft yoga een plek gegeven in haar leven en gaat bewust met projecten aan de slag die haar geluksmomenten bezorgen.

Paul en Martine vonden in Auberge de l’Aube waar ze naar op zoek waren: een adembenemende fietsregio waar wijn, gastronomie, rust, vertragen en genieten complementair zijn. Auberge de l’Aube is daarom voor hen de ideale plek; hier wensen zij hun gasten te verwelkomen voor een bijzondere reis die nog lang mag nazinderen.

bottom of page