Wat is een workshopvakantie?

Open Heart Travel

Open Heart Travel is de overkoepelende naam van ons uitgebreid aanbod aan creatieve en inspirerende workshopvakanties. In het gevarieerd programma dat wordt gebracht door een samenwerking met ervaren en enthousiaste coaches, trainers, therapeuten en hartwerkers vind je gegarandeerd een fijne workshopvakantie waar jij verbinding kan maken met jouw essentie.

Vele integere activiteiten met het oog op het openen van het hart komen in ons programma aan bod zoals yoga, dans, muziek, schilderen, Qi gong, stembevrijding, klankschalen, percussie, systemisch werk, beweging, persoonlijkheidsontwikkeling, schrijven, meditatie, digital detox, creativiteit, oude wijsheden, equicoaching…

 

Open Heart Travel is een ideale gelegenheid om kwalitatieve tijd en aandacht te geven aan jezelf zodat jij jouw ‘ware jij’ kan ont-dekken.

Tijdens een Open Heart Travel krijg je ruimte en neem je afstand van je dagdagelijkse bezigheden. Je krijgt de tijd om een balans op te maken waar je nu staat en waar je met je hart naartoe wil.

 

Afhankelijk van het programma (zie agenda onderaan) verblijf je 2 tot 7 dagen in Auberge de l’Aube in een all-in formule. Verblijf, catering, deelname aan alle workshops zijn inbegrepen in de prijs.

De natuurlijke omgeving zorgt voor een spontane vertraging en verstilling van de geest.

 

In het samenzijn tijdens een Open Heart Travel ontstaat verbinding, inspiratie, heling en kracht.

Agenda

 • 4-daagse Verbindend Communiceren
  4-daagse Verbindend Communiceren
  Auberge de l'Aube
  19 mei 16:00 – 23 mei 14:00
  Auberge de l'Aube, 5 Route des Granges, 10210 Cussangy, Frankrijk
  In samenwerking met Bernadette Gysels van Ruimte voor Verbinding laten we je tijdens deze 4-daagse de wereld van gevoelens en behoeften exploreren. Deze rijke bron van informatie over wat je voelt en wat je wilt haalt je uit de vicieuze cirkel van discussie, verwarring, macht en machteloosheid.
 • 4-daagse Ouder/Kind
  4-daagse Ouder/Kind
  Auberge de l'Aube
  01 jul. 16:00 – 04 jul. 14:00
  Auberge de l'Aube, 5 Route des Granges, 10210 Cussangy, Frankrijk
  Oprechte aandacht voor elkaar. Via creatieve en speelse oefeningen maken we van deze 4-daagse een tijd om oprecht aandacht aan je kind te geven en van je kind te ontvangen. Een 4-daagse voor ouder en kind gegeven door moeder en dochter.
 • Leef je lijf! Deluxe
  Leef je lijf! Deluxe
  Auberge de l'Aube
  11 jul. 16:00 – 17 jul. 11:00
  Auberge de l'Aube, 5 Route des Granges, 10210 Cussangy, Frankrijk
  Deze week ontmoeten we elkaar in een helende combinatie van Verbindend Communiceren en Dans. Het contact maken met je lijf brengt woorden en behoeften aan de oppervlakte. Het dansen geeft expressie aan wat je voelt en zorgt op een speelse manier voor bewustwording en verbinding.
 • Maya-astrologie & Soundhealing
  Maya-astrologie & Soundhealing
  Auberge de l'Aube
  15 aug. 16:00 – 21 aug. 11:00
  Auberge de l'Aube, 5 Route des Granges, 10210 Cussangy, Frankrijk
  Deel III-IV-V Dit deel is een vervolg op Deel I-II. Tijdens deze week staat het manifesteren van jouw missie hier op aarde centraal.