Wat is een workshopvakantie?

Open Heart Travel

Open Heart Travel is de overkoepelende naam van ons uitgebreid aanbod aan creatieve en inspirerende workshopvakanties. In het gevarieerd programma dat wordt gebracht door een samenwerking met ervaren en enthousiaste coaches, trainers, therapeuten en hartwerkers vind je gegarandeerd een fijne workshopvakantie waar jij verbinding kan maken met jouw essentie.

Vele integere activiteiten met het oog op het openen van het hart komen in ons programma aan bod zoals yoga, dans, muziek, schilderen, Qi gong, stembevrijding, klankschalen, percussie, systemisch werk, beweging, persoonlijkheidsontwikkeling, schrijven, meditatie, digital detox, creativiteit, oude wijsheden, equicoaching…

 

Open Heart Travel is een ideale gelegenheid om kwalitatieve tijd en aandacht te geven aan jezelf zodat jij jouw ‘ware jij’ kan ont-dekken.

Tijdens een Open Heart Travel krijg je ruimte en neem je afstand van je dagdagelijkse bezigheden. Je krijgt de tijd om een balans op te maken waar je nu staat en waar je met je hart naartoe wil.

 

Afhankelijk van het programma (zie agenda onderaan) verblijf je 2 tot 7 dagen in Auberge de l’Aube in een all-in formule. Verblijf, catering, deelname aan alle workshops zijn inbegrepen in de prijs.

De natuurlijke omgeving zorgt voor een spontane vertraging en verstilling van de geest.

 

In het samenzijn tijdens een Open Heart Travel ontstaat verbinding, inspiratie, heling en kracht.

Agenda

 • CREATIEVE HERFSTWEEK - VEDIC-ART - CREËREN VANUIT HET HART
  CREATIEVE HERFSTWEEK - VEDIC-ART - CREËREN VANUIT HET HART
  Cussangy
  01 nov. 17:00 – 07 nov. 11:00
  Cussangy, 5 Rte des Granges, 10210 Cussangy, Frankrijk
  Vedic-Art is een heerlijke manier om al schilderend tot rust en tot jezelf te komen. Je hebt geen enkele schilderervaring nodig! Het spelen met kleuren is voldoende om de artist in jezelf naar boven te halen. Deze herfstweek is een heerlijke combinatie van rust, ontspanning, natuur en creativiteit!